Kundeservice 70 20 50 85

Landsdækkende Kontrolcentral 76 117 117

At eje eller leje sit alarmsystem?

Tyverialarmer til private hjem og til erhverv

Vi tilbyder løsninger til både private hjem og erhverv. Alle alarmer er baseret på forsikringsgodkendte produkter kendetegnet ved høj sikkerhed og stabilitet. Din fordel ved at blive kunde hos os er høj sikkerhed og lave driftsomkostninger. 

Eje eller leje din alarm?

Det er ikke lige meget, om du kommer til at eje dit alarmsystem eller du blot lejer det.
Ud over at det bliver dyrt at leje et alarmsystem over bare en kort årrække, er der også en række andre aspekter, man skal tage i betragtning - ud over den samlede økonomi.

Hvis du hos et firma, hvor du lejer alarmsystemet, er utilfreds med servicen (sen vagtudrykning, manglende kompetence hos tekniker, mange fejl ved system osv.), har du ikke rigtig nogen mulighed for at sanktionere mod firmaet. Du har reelt kun en mulighed, og det er at opsige abonnementet. Så kommer du til at betale for at få det taget ned, og så står du igen på bar bund. Dette virker så drastisk på mange, at de ender med at blive i det samme firma og betaler videre.

Hvis du i stedet investerer en smule mere og så selv ejer dit alarmsystem og betaler et lavt abonnement, er firmaet, der servicerer din alarm, jo langt mere interesseret i at yde en god service. Man er nemlig ikke interesseret i at miste en kunde, som man typisk har investeret en portion penge i at få som kunde. (Alarmer bliver typisk i dag installeret til mindre, end hvad produktet koster)

Hvis du senere ikke har råd eller behov for at være tilkoblet en kontrolcentral, kan du nemt få programmeret alarmen om, så den i stedet ringer til en række numre direkte.

Fordelen ved at leje er lavere startomkostninger, som godt kan være den rigtige løsning for f.eks. nystartede forretninger og lignende. Ofte er der også inkluderet serviceftersyn på alarmen og også et service abonnement så eventuelle defekte produkter skiftes ud uden omkostninger for kunden.

Vi tilbyder naturligvis også udlejning af alarm og overvågningsudstyr, men gør meget ud af at fortælle tingene ligeud, altså  eller 

 

© 2009 Alarm & Sikring ApS. Alle rettigheder forbeholdes.