Kundeservice 70 20 50 85

Landsdækkende Kontrolcentral 76 117 117

Nyhedsvisning

Dårlig dag for tyven! (Artikel fra Amager Lokal Avis Januar 2012)

11. mar 2012

Dårlig dag for tyven

En villaejer i Dragør fik sat overvågningskameraer op i sit hjem, og der var bingo øjeblikkeligt. Allerede næste dag var der indbrud, men udstyret gav politiet et så godt signalement af tyv og bil, at de fangede ham kort efter og senere fandt en container fuld af tyvekoster.

Den ene dag midt i januar måned installerede Allan Erbs fire udendørs overvågningskameraer hos en villaejer, der var træt af indbrud. Allerede den næste dag var der bingo – kameraerne optog et uønsket besøg af en indbrudtyv, der stjal et designermøbel. Alarmen gik, og ejeren, der kun var få minutter fra sin bolig, tog straks hjem og alarmerede politet.

   - Politiet kom omgående og satte ind med en forrygende indsats, fortæller Allan Erbs og fortsætter: Billederne var nemme at overføre fra harddisken til en usb-nøgle, så politiet kunne gå videre med sagen. De var knivskarpe, politiet efterlyste mand og bil, og en poltiiindsats gik i gang med det samme. Da bilen efter bare et kvarters tid senere blev set i en fartkontrol, endte det med, at tyven blev omringet og stoppet - som i politiserierne på tv, fortæller han med et smil.
    
Tyvekoster retur til ejerne

Efterforskningsleder Tommy Keil fra Station Amager Politi bekræfter historien
   - Det stjålne møbel var ikke i bilen, men et bundt nøgler førte os til en container, hvor vi fandt ikke bare dette møbel, men tyvekoster fra adskillige indbrud. Måske op til 60 indbrud, regner vi med, oplyser han.
    Så hvis du eller din nabo har fået stjålet fine møbler eller andre ting og sager under indbrud, kan det være, at du får dem tilbage, når politiet har undersøgt sagen til bunds – og du ikke allerede har fået erstatning fra forsikringsselskabet.

Stolt på politiets vegne

Danmark har en lidet prisværdig Europa-rekord i indbrud.
  - Mange siger, at politiet ikke gør noget ved indbrud, men det er slet ikke min erfaring, siger Allan Erbs, der i 12 år har haft virksomheden Alarm & Sikring – i mange år på Amager, hvor han fortsat har mange kunder, der vil have professionel og uddannet hjælp til overvågning. For det nytter ikke noget at købe noget billigt udstyr på nettet, som han siger.
  -  Jeg er stolt på politiets vegne. Men de skal selvfølgelig have noget ordentligt materiale at arbejde med – besked hurtigst muligt, skarpe billeder. Så rykker de i min erfaring altid ud med en stor indsats.
 


© 2009 Alarm & Sikring ApS. Alle rettigheder forbeholdes.